Praktisk info

Ankomstterminalen”

Ved ankomsten til klinikken bedes man primært melde sin ankomst med sit sygesikringskort (ved “ankomstterminalen” lige inden for døren).

Det er vigtigt at medbringe sygesikringskortet, det er et krav fra sygesikringen, og det betragtes som en underskrift på fremmødet, idet kortlæseren registrerer, at man er mødt.

Det har også stor praktisk betydning i forbindelse med korrekt afvikling af tidsbestillingslisten. Der kommer en “rød prik”, så vi kan se, at du er kommet, når du anvender sygesikringskortet

(Læs mere om “HUSK SYGESIKRINGSKORTET”, nederst på denne side)

Receptionen: Kun ved behov for at snakke med en sekretær, skal du henvende dig i receptionen.

Ventetid
Vi tilstræber, at der ikke er væsentlig ventetid ved konsultationerne, men der kan af forskellige årsager være forsinkelse (eks. pludselig sygdom). Vi håber på forståelse herfor.

Tidsbestilling, receptfornyelse og prøvesvar via hjemmesiden
Det er muligt at bestille tid til ikke-hastende konsultationer, forny recepter, stille enkle helbredsmæssige spørgsmål og få prøvesvar (svar på røntgen, podninger, urinundersøgelser, blodprøver m.m.). Klik på menupunktet Kontakt klinikken.
Man skal starte med at logge sig ind og oprette sig som bruger.
Hvis henvendelsen drejer sig om et barn, skal man oprette barnet som bruger.
Følg derefter brugsanvisningen nøje og husk alle punkter

!!!OBS OBS OBS!!!
Ift. vores e-mail korrespondancer, kan du ikke altid regne med at få svar samme dag. Der kan i værste fald gå op til 5 dage. Hvis du henvender dig om en akut problemstilling, er det vigtigt at du ringer til vores sekretær i stedet for at skrive, således at vi rettidigt kan tage hånd omkring problemet.
Skriv venligst kun til én i klinikken ad gangen, da der ellers kan ske fejl/misforståelser.

Fysisk adgang til klinikken 
Personer med handicap, fysisk svage ældre og andre bevægelseshæmmede er sikret adgang til klinikken, og klinikken er indrettet, så det er muligt at færdes i klinikken.

HUSK DIT SYGESIKRINGSKORT

Husk dit sygesikringskort eller appen "Sundhedskortet) ved besøg i klinikken.

Det er vigtigt, at der bestilles tid til den rette person – f.eks. til sit barn, hvis det er vedkommende, der skal have tiden.

Har du selv spørgsmål, når du er med en anden person hos lægen, skal du også fremvise dit eget sygesikringskort.

(Det er en god ide at oprette børnene på “E-portalen/Selvbetjening” og bestille tider samt skrive om evt. spørgsmål/bestille medicin i deres personnumre. Så kommer det til at stå skrevet i deres journal, hvilket er juridisk mest korrekt.

Det er også børnenes sygesikringskort, der skal anvendes, når man melder sin ankomst ved “ankomstterminalen” hvis det er børnene, der har tiden)